Anställt trappstädning i Täby

Hej på er! Jag hoppas att ni har en lika underbar morgon som jag har, med en kaffe på balkongen och datorn i knäet så sitter jag i morgonsolen och bara njuter. Snart är det däremot slut på slappandet, affärerna måste rulla på och idag tänkte jag faktiskt inte hålla mig så mycket till mitt IT-företag utan jag tänkte mer gå in på min andra verksamhet som jag har. Jag kommer prata lite om trappstädning och om hur mina fastigheter stiger i värde. För er som kanske har missat att jag äger två fastigheter i Täby med lägenhetshus så berättar jag det nu. Det var väldigt längesedan som jag köpte dessa hus och jag har hyrt lägenheterna enda sedan köpet, men inte mycket mer än så har jag inte gjort. De har inte renoverats och ska jag vara ärlig så tror jag inte att mina hyresgäster vill att jag renoverar, eftersom att det skulle innebära en förhöjd hyra. Jag har under alla åren tagit hand om husen själv, jag har varit allt från hyresvärd till vaktmästare. Men nu när mitt företag går såpass bra så har jag beslutat mig för anställa trappstädning och fastighetsservice så att jag kan lägga fullt fokus på att arbeta med IT. Igår var sista gången som jag utförde trappstädning och det kändes verkligen som en befrielse när jag la ifrån mig allt material. Det kanske inte låter så jobbigt att torka lite trappor men det tar faktiskt en bra stund och med tanke på att fastigheterna ligger på varsin sida i Täby så måste jag åka en liten bit varje gång. Men nu är det som sagt slut på det och jag behöver inte längre tänka på att städa något annat än min egna lägenhet, det är nog med städning bara där ska ni veta.