Healing och medial vägledning

God dag bloggen! Visst är det med en viss ångest som man tar sig igenom den här dagen och det beror nog mestadels på att det är just måndag, jag är en person som har väldigt svårt för att ställa om från helgen till vardagen. Speciellt med tanke på att jag sitter väldigt länge framför datorn på helgerna, men idag ska det inte handla om data och teknik utan jag tänkte faktiskt ge mig på det mediala och prata om healing. Jag måste medge att det här är ett ämne som sätter mig på väldigt djupt vatten dock så är det faktiskt lite intressant så jag tänker att jag kommer ge det ett försök. Det hela började när min syster kom hem till mig i Uppsala en dag efter jobbet, som vanligt så började hon tjata om allt mellan himmel och jord. Jag gjorde som jag brukar och valde att lyssna med bara ena örat ungefär, men sen började hon prata om healing och då blev jag väldigt chockad. Min syster är kritisk av sig när det kommer till många områden och jag vet själv att den mediala världen är något som hon alltid har varit skeptisk till. Själv är jag dock öppen för det mesta och tror att det finns en andevärld som vissa kan kommunicera med, vilket är ungefär vad healing innebär. Om jag har förstått det korrekt så handlar healing om att öka energin och reda ut eventuella obalanser. Så min syrra hade varit på en behandling och det var med en viss positivitet som hon pratade om det, inte helt förvånande att hon hade haft fel men vi erkänner aldrig sånt för varandra. Jag själv har varit på healing flera gånger i Uppsala och försökt att få med henne på det också men utan resultat. Det verkar dock som att jag på något sätt lyckades trots allt.