Inspelning av reklamfilmer

Godmorgon alla läsare! Vilken fantastisk dag vi hade igår och jag hade fullt upp på jobbet så tiden för att skriva något inlägg fanns inte riktigt där. Idag har jag däremot lite sovmorgon så då tänkte jag passa på att publicera ett inlägg. Som nyss nämnt så var det väldigt mycket att göra på jobbet igår och det berodde på att vi var i Jönköping för att spela in lite reklamfilmer till en kund. Vi är en reklambyrå men egentligen arbetar vi inte med reklamfilmer utan vi fick hyra in en kameraman som kunde hjälpa oss. Det vi gör är att vi arbetar med reklambilder, så som annonser i tidningar och på nätet. Men när en av våra mest trogna kunder kommer till oss och vill ha några reklamfilmer så är det klart att vi ställer upp och tar på oss ansvaret för det. Det arbetet vi gjorde igår skiljer sig i väldigt stor grad från det vi brukar göra, de flesta på vårat företag är grafiker och vi brukar inte arbeta så mycket med fotografier eller filmatisering. Vi arbetar mer med att skapa materialet själva genom vektorgrafik och så jobbar vi väldigt mycket med text, men jag ska inte stick under stolen med att det här var en riktigt rolig upplevelse och jag tror det finns en hel del att hämta när det kommer till filmatisering och foto. Det borde åtminstone finnas en person på företaget som har de kunskaperna så att vi kan erbjuda ett bredare utbud. Nu är jag tillbaka på kontoret i Norrköping och förhoppningsvis så får jag stanna här resten av veckan utan att behöva åka iväg. Jönköping är visserligen trevligt men ni vet hur man säger, borta bra men hemma bäst. Norrköping kommer för mig alltid att vara hemma oavsett om jag flyttar härifrån någon gång eller inte.