Mer tid till jobb

Hej på er! Idag tänkte jag faktiskt flytta fokus lite från data och it till städservice, ett ganska stor hopp men det ena kan gynna det andra väldigt mycket. Jag spenderar ungefär 16 timmar vaken om dygnet och av de timmarna så sitter jag vid en dator ungefär 15 timmar, förutom på helgerna då är jag ibland ute i Värnamo och hittar på lite grejer med vänner. Nu är det ju så att jag arbetar hemifrån så det är egentligen inte så konstigt att jag sitter vid en dator hela tiden. Det tar inte mer än en halvtimme att laga mat och sen är jag tillbaka vid datorn igen. Ni kan ju tänka er hur det har sett ut i min lägenhet i princip sen den dagen som jag flyttade från mina föräldrar. Nu har jag däremot städservice som kommer hit en gång i veckan och städar så att jag slipper sitta i ett kaos och arbeta. Det var ganska ofta som jag fick ångest för att det var så stökigt och det påverkade mitt arbete väldigt mycket, jag fick väldig svårt för att kunna fokusera på det som jag verkligen behövde. Nu när det är rent och fint här tack vare städservice så kan jag lägga allt mitt fokus på datorn, nästa gång kanske jag ska ta och anställa en kock också så kommer jag knappt behöva lämna datorn överhuvudtaget. Skämt åsido, det är trots allt bara på veckodagarna som jag spenderar så mycket tid framför datorn och sen så arbetar jag inte riktigt hela tiden. Några timmar om dagen går åt till lite spelande också för att koppla av lite och inte bara sitta med massa kod. Jag tror faktiskt att det finns många människor där ute som skulle må bra av lite städservice då och då, hade jag haft familj så hade det varit ett utmärkt alternativ för att få lite mer tid att kunna spendera med dem.